schilderen

vrijgezellenfeest

In intensieve samenwerking een paneel of een hele serie panelen maken.  

In overleg zijn van tevoren uitgangspunten doorgesproken die te maken hebben met de specifieke gelegenheid waarvoor de workshop wordt georganiseerd.  

Aan het begin van de workshop wordt met elkaar overlegd over compositie, thema, kleurgebruik en verbindende factoren die tot de verbeelding spreken. Daarover worden afspraken gemaakt om een uitdaging aan het werk te geven en om een eenheid te creëren.

Prachtig als persoonlijk cadeau of om als tastbare afsluiting van een samen doorlopen traject een mooie plaats te krijgen in bedrijf of instelling.

samen een paneel

 Action Painting 

Een hele actieve manier van schilderen. Grote bewegingen, spray– en deptechnieken gecombineerd met detail, afstand nemen en inzoomen. Het resultaat: een werkstuk waarin  structuur en kleur de sfeer neerzetten en de verwijzingen van de details zeer suggestief zijn. 

action painting

Circular/estafette Painting 

De doeken in een serieopstelling, ieder krijgt de gelegenheid om zijn creativiteit toe te voegen aan wat zijn/haar voorgangers al geschilderd hebben. Een resolute en weloverwogen bijdrage met respect voor wat er al is en op naar het volgende doek. Een hele spannende en prikkelende manier van samenwerken, steeds weer een nieuw radertje in het geheel.

teamwork

circular painting