glas

glas aan de brander

Glaskralen branden

In Venetiaanse stijl glazen kralen maken, kleuren en decoraties naar eigen keuze

Deze workshop is ontzettend spannend! Door het smelten van gekleurde glasstaven aan speciale branders maak je zelf originele glazen kralen. Eerst even oefenen met het maken van kleine kraaltjes, daarna verder werken aan grotere kralen die je op allerlei manieren kunt decoreren. Je krijgt een wisselhanger om je kralen tot een mooi sieraad te verwerken. De kralen die je gemaakt hebt moeten ongeveer een half uur afkoelen, dus dat is een mooie gelegenheid om na praten bij een lekker glas wijn/fris en lekkere hapjes. Tijdens de workshop is er koffie, thee, fris en lekkers. Op deze workshop is vervolg mogelijk.

Wil je een keer alleen of met een vriendin of familielid de workshop doen:

bel ons voor data losse inschrijvingen!

Anjo Brohm: flower power

Emaille 

Prachtige resultaten, veel mogelijkheden. Eerst een ontwerp, dat wordt vervolgens uit koper geknipt en geschuurd, dan kies je je favoriete kleuren. Als de glaspoeders zijn aangebracht wordt het werkstuk geëmailleerd in een oven, vanwege diverse technieken en gebruik van meerdere kleuren kan dit verschillende keren zijn.

Van te voren overleggen wat je gaat maken, een sierraad, decoratie, een klein schilderijtje, nummer/naamplaatje,enz. Als teambuilding of samenwerkingsproject kan een prachtig paneel van geëmailleerde kunstwerkjes met een thema gemaakt worden.

zie ook:

 www.anjobrohm.eu

art-in-glass.blogspot.com