glas

Glas aan de brander (lampworking) en glasblazen.

Deze workshop is ontzettend spannend! Door het smelten van gekleurde glasstaven aan speciale branders maak je zelf originele glazen kralen. Eerst even oefenen met het maken van kleine kraaltjes, daarna verder werken aan grotere kralen die je op allerlei manieren kunt decoreren. Je krijgt een wisselhanger om je kralen tot een mooi sieraad te verwerken. De kralen die je gemaakt hebt moeten ongeveer een half uur afkoelen, dus dat is een mooie gelegenheid om na praten bij een lekker glas wijn/fris en lekkere hapjes. Tijdens de workshop is er koffie, thee, fris en lekkers.

Op deze workshop is vervolg mogelijk. In workshops van een dag of meerdere dagen komt zelfs het glasblazen binnen bereik.

Data komende periode workshop Glas aan de brander/Glasblazen in Nederland:

25 september dagworkshop Glas € 95 pp

12 oktober dagworkshop Glas

17 oktober dagworkshop Glas

22 oktober dagworkshop Glas

30+31 oktober 2 dagen kerstballen blazen € 195 pp

12+13 november 2 dagen kerstballen blazen

14 november dagworkshop Glas

Wil je een keer alleen of met een vriendin of familielid de workshop doen:

bel ons voor data losse inschrijvingen!

Vakantiecursus glas aan de brander zie blog onder homepage

Anjo Brohm: flower power

Emaille 

Prachtige resultaten, veel mogelijkheden. Eerst een ontwerp, dat wordt vervolgens uit koper geknipt en geschuurd, dan kies je je favoriete kleuren. Als de glaspoeders zijn aangebracht wordt het werkstuk geëmailleerd in een oven, vanwege diverse technieken en gebruik van meerdere kleuren kan dit verschillende keren zijn.

Van te voren overleggen wat je gaat maken, een sierraad, decoratie, een klein schilderijtje, nummer/naamplaatje,enz. Als teambuilding of samenwerkingsproject kan een prachtig paneel van geëmailleerde kunstwerkjes met een thema gemaakt worden.

zie ook:

 www.anjobrohm.eu