logo Muze

 

Atelier de Muze

 

06-47660050

06-47660051

Tekstvak: Zomercursussen Glas in Frankrijk 

Op een heerlijke plek in de Franse Lorraine gaat Atelier de Muze in 2019 weer glascursussen verzorgen.  

“De pracht van smeltend glas”
Onder begeleiding van glas kunstenares Anjo Brohm  5 dagen aan de slag met glas aan de brander . 


Voor beginners: Kennis maken met allerlei technieken die al tijdens de eerste dag kralen tot resultaat hebben. Elke dag gaan we een stap verder om je vaardigheden te verfijnen zodat je al doende in korte tijd de voeling met het glas krijgt waardoor je kunt gaan spelen en je eigen creativiteit tot uiting kunt brengen in je werk. 

Voor gevorderden:  We pakken de draad op jouw niveau op en werken verder aan technieken, je verbreedt de mogelijkheden om het glas naar je hand te zetten bij het, toepassen van delicate decoraties, uit losse onderdelen opbouwen enz. 
Heerlijk geďnspireerd door de mooie omgeving en aangename sferen de kleuren laten sprankelen ! Iedereen wordt dus op zijn of haar eigen niveau begeleid zodat je in deze cursus echt heel veel kan leren en realiseren.  

De ervaring leert dat het fijn is om lekker wat uren aan een stuk door te werken, dan zit je er echt in. Dus in principe werken we van 9.00 tot 13.30 waarna een welverdiende uitgebreide lunch met een lekker glas wijn natuurlijk goed zal vallen. Met deze lunch volstaat het om ’s avonds nog een kleinigheid te eten. Dit betekent dat er in de middag tijd is voor de omgeving, cultuur, zwemmen, lopen, fietsen, niksen, enz. 


Glas aan de brander:

aankomst 4 augustus	vertrek 10 augustus
aankomst 20 oktober     vertrek 26 oktober


Prijzen:

Cursusprijs is incl. materialen, maaltijd bij aankomst, koffie/thee/fris/lekkers tijdens de cursus en dagelijks heerlijke uitgebreide lunch met drankjes, 6 overnachtingen plus ontbijt op authentieke locaties vanaf  € 645 


Atelier De Muze locatie in de Franse Lorraine:
21 Grande Rue, 55110 Sassey-sur-Meuse

Voor meer info en inschrijven 
P1030419P5190749PB040285

info@anjobrohm.eu     06-47660051