Tekstvak:

Schilderen

 

action/estafette painting of in intensieve samenwerking een knallende serie panelen maken.

 

 

Met elkaar een of meerdere schilderijen maken met

acrylverf. In overleg zijn van te voren uitgangspunten doorgesproken die te maken hebben met de specifieke gelegenheid waarvoor de workshop wordt georganiseerd.

 

Aan het begin van de workshop wordt met elkaar overlegd over compositie, thema, kleurgebruik en verbindende factoren die tot de verbeelding spreken. Daarover worden afspraken gemaakt  om een uitdaging aan het werk te geven en om een eenheid te creëren.

 

Prachtig als persoonlijk cadeau of om als tastbare afsluiting van een samen doorlopen traject een mooie plaats te krijgen in bedrijf of instelling.

 

 

 

Action Painting

 

Een hele actieve manier van schilderen. Grote bewegingen, spray– en deptechnieken gecombineerd met detail, afstand nemen en inzoomen. Het resultaat: een werkstuk waarin  structuur en kleur de sfeer neerzetten en de verwijzingen van de details zeer suggestief zijn.

 

 

 

 

Circular/estafette Painting

 

De doeken in een serieopstelling, ieder krijgt de gelegenheid om zijn creativiteit toe te voegen aan wat zijn/haar voorgangers al geschilderd hebben. Een resolute en weloverwogen bijdrage met respect voor wat er al is en op naar het volgende doek. Een hele spannende en prikkelende manier van samenwerken, steeds weer een nieuw radertje in het geheel.

 

 

logo Muze

 

Atelier de Muze

 

06-47660050

06-47660051