Tekstvak:

 

Atelier de Muze

 

06-47660050

06-47660051

 

Braziliaanse Percussie

 

Veel plezier, super teamwork en een klinkend resultaat !

 

In twee sessies van een uur ga je, na een korte inleiding, meteen energiek samen aan de slag. Binnen no time staat het eerste ritme, daarna wordt verder gebouwd. Het resultaat is een heel programma waarin van alles aan de orde komt: breaks, ritmes, solo’s, zang, dynamiek en interactie.

 

Originele Braziliaanse instrumenten in alle soorten en maten, ieder instrument zijn eigen klank en motieven. Iedere deelnemer zijn eigen instrument.

 

Voor kleine en hele grote groepen.

 

 

Voor meer informatie:     www.gerardbrohm.nl

 

 

!!!  NIEUW  !!!

 

 

Workshop Singer-Songwriter

 

Schrijf je eigen song + geluidsopname


Brainstorm, keuzes, taakverdeling en samen aan het werk. Het resultaat: een eigen song, zelf uitgevoerd en geregistreerd.

 

We gaan meteen aan de slag. In een enthousiaste brainstorm worden een aantal lijnen uitgezet die de inhoud van de song gaan bepalen. Er wordt gekozen voor een favoriete stijl, wordt het een snelle rap, een smartlap, een prachtig lied, of ….?

 

In groepjes worden teksten uitgewerkt. De resultaten worden samen bekeken, eventueel aangepast en vinden hun plaats in het geheel. Samen zoeken naar een melodie en de basis is klaar!

 

Taakverdeling: het instuderen en verder vormgeven van de song, wil je begeleiding met aanwezige instrumenten of anderszins?......

 

Dan gaat ieder met zijn opdracht aan de gang. De workshopleider is er om op alle fronten support te bieden. Na ongeveer een uur is het moment daar: concentratie en de opname van je eigen song!!!!

 

Een geweldige teamtraining

 

logo Muze